Wij stellen onszelf graag aan u voor.
Omdat wij ons er van bewust zijn dat voor elke werkgever tijd erg kostbaar is houden wij het graag kort. Indien u meer van ons wil weten komen wij graag bij u langs om samen met u, uw wensen te bekijken en indien gewenst de invulling hiervan te bespreken.

shutterstock_1008220951 (1)

UITZENDEN
Indien u tijdelijk personeel nodig heeft, is uitzenden de meest gangbare manier voor een snelle op- en afschakeling van personeel. De focus bij VACK Personeelsdiensten ligt op het uitzenden van medewerkers die flexibel inzetbaar zijn, zowel structureel als op ad-hoc basis. Uitzenden wordt gekenmerkt door maximale flexibiliteit voor u en voor de medewerker, doordat de arbeidsovereenkomst te allen tijde beëindigd kan worden. Wij verzorgen voor u de werving & selectie, de gehele personeelsadministratie en (digitale) verloning. Tevens informeren, instrueren, begeleiden en evalueren wij, samen met u, onze uitzendkrachten.

VAKANTIEKRACHTEN
Tijdens de (school) vakantieperiodes ontstaat er vaak een grote behoefte aan tijdelijke krachten ter vervanging van het vaste personeel. Daarnaast ontstaat er door de seizoensdrukte een tijdelijke behoefte aan extra personeel. Samen met de opdrachtgever worden de behoeftes aan vakantiekrachten tijdig doorgenomen en zorgt VACK Personeelsdiensten voor de complete invulling.

WERVING EN SELECTIE
De juiste werving en selectie van medewerkers geschiedt op basis van de door u aangegeven criteria. Met behulp van ons brede netwerk, kunnen wij u snel opgeleide, gemotiveerde, betrouwbare, vakbekwame en meertalige medewerkers presenteren. Alvorens de desbetreffende medewerker ingezet wordt, zal deze uitvoerig op zijn/haar werkverleden gescreend worden.